V prejšnjem delu članka smo govorili o tem, kako se soočiti z zavrnitvijo.

Torej, če dobivate neko nenormalno število zavrnitev, potem upoštevajte moj nasvet o tem, kaj to pomeni. Sprejmite to kot brezplačen nasvet, da morate nekaj spremeniti. Prej sem omenil frizerja in britje ter morda spremembo garderobe. Selfiji, narejeni na WC-ju, niso primerni, prav tako kakšna fotografija s fantovščine lahko naredi več slabega kot dobrega. Morda malce večkrat obiščite fitnes, saj lahko nekaj mesecev vadbe naredi ogromno razliko. Nenazadnje pa lahko preberete več mojih člankov o tem, kako lahko dobite žensko oziroma kaj ženske iščejo, kakšnega moškega potrebujejo.

Res je, da so to vse vrste površnih, neumnih stvari. V idealnem primeru bi vas morale ženske oceniti po najboljših in najpomembnejših lastnostih v življenju. Ne na fizičnih, ampak psihičnih. Ampak ne živimo v idealnem svetu. Živimo v svetu, kjer imajo normalne ženske na stotine kandidatov, veliko pa jih je kretenov in nezrelih, zato se morate vsaj malo potruditi, da se ločite od množice. In prvi vtis je vedno videz. Žal. S tem, ko se slabo predstavljate, dejansko delate svojim najboljšim lastnostim slabo sliko. To je tako, kot da bi imeli super izdelek, ki bi bil slabo zavit in ga zaradi slabega izgleda nihče ne bi hotel kupiti.

A ko boste to storili, posodobili svojo garderobo, se prepričali, da ste očarljivi, nekaj naredili na svojem psihičnem počutju, zamenjali še fotografijo na Tinderju in podobno … resnica je, da boste še vedno zavrnjeni. Morda manj pogosto, vendar se bo še vedno dogajalo. Kaj narediti potem?

No, obstaja še ena stvar, ki jo morate doumeti. Da je to mogoče, da so ženske, ki vas zavračajo, upravičene do tega, da vas zavrnejo, ker jim niste všeč. Ženske imajo to pravico, vsak človek jo ima, ker so okusi tako različni. To je treba sprejeti. Morda se je ženska enostavno odločila, da bo še naprej uporabljala svoj vibrator, da je v bistvu lezbijka, ali pa, da so ji ljubši svetlolasci. To je povsem njena stvar in tukaj vi ne morete nič.

Če ženska, ki ne ve, kaj hoče v življenju, ne gre z vami na zmenek, vam je naredila uslugo in tukaj ste se izognili krogli. Takšni ženski bodite raje hvaležni. Sprostite se, nasmejite se izkušnji in še nekajkrat odprite Tinder ali katero koli spletno stran za zmenkarije ter poiščite nekoga, s katerim se dejansko lahko ujamete. In če vas ta oseba zavrne, to storite znova.

Čeprav sem sam sicer pristaš spletnih strani za zmenke, se tukaj velikokrat bolj išče seks kot pa resna razmerja. Morda je bolje, da na zmenek povabite tisto sodelavko, ki vam je že nekaj časa všeč.

Nikoli ne smete pozabiti, da ste očarljiv in šarmanten moški in da se zavrnitve dogajajo vsakemu. Vi niste izjema. Z njimi se sooča tudi vaš najlepši sodelavec, morda še na hujši način. Zgodilo se je tudi meni, ne enkrat, ampak 339x, pa še vedno nisem obupal. Iz enega zmenka, dvakrat, sta se razvili dve resni zvezi, ki na dolgi rok sicer nista uspeli, a sem se iz tega marsikaj naučil. Nikoli pa nisem zaradi tega izgubil vere vase in v to, kar sem kot oseba.

Lažem, sem. Dokler se nisem naučil, da zavrnitve nimajo nobene veze z menoj in s tem, kar sem kot človek. Vezo ima samo s tem, kako izgledam, ker pač nisem po okusu kakšne ženske. Zato nikoli ne obupajte, vedno pojdite naprej. Prava se bo našla, samo potrebno je najprej imeti rad samega sebe.