Ste se znašli v letih, ko začne nagajati erekcija? Pomirite se, vse bo v redu. V primeru, da vaš zdravnik ni odkril nobene bolezni, ki bi lahko vplivala na to je čas, da sami postorite kaj okoli tega. Seveda lahko tudi osebni zdravnik, a vedno je treba začeti pri sebi.

Takšen nasvet boste dobili tudi ob morebitnem zdravniškem pregledu, saj je za slabo erekcijo lahko krivo kar nekaj različnih dejavnikov. Šele ko boste prepričani, da ste postorili vse, kar je v vaši moči, pa lahko na vrsto pridejo tudi tablete za erekcijo. A tu razlikujemo dve vrsti teh tablet. Tiste na recept in tiste brez njega.

Tablete na recept

Ko boste izrabili vse možnosti, da bi sami popravili stanje glede erekcije, napoči čas za zdravnika, ki se bo (ali pa ne) odločil, da vam predpiše zdravila za zdravljenje erektilne disfunkcije. Opozoriti velja, da ta zdravila vendarle niso primerna za vse moške.

Zdravljenje erektilne disfunkcije
Zdravnik vam lahko zaradi težav z erekcijo predpiše zdravila za zdravljenje impotence.

Potrebno je biti zdrav, brez kroničnih bolezni ali težav s srcem in ožiljem. Nevaren je tudi povišan krvni tlak. O vsem tem se bosta pogovorila z zdravnikom, ki ima o vas tudi kompletne in vse potrebne podatke ter sliko vašega zdravstvenega stanja.

Tablete za erekcijo brez recepta

K sreči obstajajo tudi zelo kvalitetne tablete za erekcijo, ki ne potrebujejo recepta. Gre za prehranska dopolnila, ki pa delujejo zelo podobno in zagotavljajo boljšo in dalj časa trajajočo erekcijo. Najbolje se izkažejo v primerih, ko moški doseže erekcijo, a je ta morda slaba.

Obenem ko se popravi trdnost spolnega uda v času vzburjenosti, pa se izboljša tudi čas delovanja, saj lahko ob različnih tabletah za erekcijo pričakujete njihovo delovanje od 6 pa tja do 48 ur, kolikor deluje CIALIS LILLY tableta, zato ji rečejo kar vikend tabletka.

Ni 48 ur preveč?!

Kar počasi. Podatek, da nek izdelek zagotavlja 48 ur erekcije, seveda ne pomeni, da bo penis ves ta čas v stanju erekcije. Gre zgolj za to, da bo do nje v tem časovnem oknu precej lažje priti. Za doseganje erekcije mora biti še vedno prisotna spolna vzburjenost, ki se doseže med ljubkovanjem in različnim draženjem med partnerjema.

V tem času boste tako lahko večkrat imeli zadovoljujoč spolni odnos, pri čemer bo erekcija bolj močna in dolgo trajala. Tovrstni izdelki odpravljajo celo zadrego s prezgodnjim izlivom, saj se podaljša tudi čas do orgazma. Najboljši učinek boste dosegli, če boste tableto zaužili na prazen želodec.

Različne tablete za erekcijo

Na trgu najdemo kar nekaj izdelkov oziroma tablet za erekcijo. Med najbolj prepoznavne sodijo tablete pod blagovno znamko Kamagra, ki jo lahko pohvalijo milijoni zadovoljnih uporabnikov po celem svetu. Seveda so obenem zadovoljne tudi partnerke uporabnikov.

Kamagra GOLD tableto je potrebno zaužiti 45 do 60 minut pred spolnim odnosom, zagotavlja pa 6 ur delovanja. SUPER Kamagra to delovanje prekaša z 8 urami, na voljo pa so tudi še prijaznejše šumeče tablete, ki jih raztopite v vodi. Nekateri zelo težko pogoltnejo tableto in raje sežejo po šumeči. Zaužiti jo je treba 20 minut pred spolnim odnosom, njeno delovanje pa je opazno kar do 8 ur.